Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu

Telefon : 02323474736
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://yahyakemalbeyatli.meb.k12.tr
Adres : Kazım Dirik Mah. 229/ 1 Sk. No 6 Bornova/İZMİR
VİZYON : İstiyoruz ki, Okulumuzda veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Okulumuza herkes daima güler yüzlü, adaletli olsun. Okulumuz herkes tarafından öncelikle tercih edilen okul olsun. Herkes çevreye karşı okusun. Doğruları yaptıklarında alacakları tepkiden korkmasınlar, gerekenleri yerine getirmekten sakınmasınlar. Her çalışma açık, şeffaf, eleştirmeye ve yenilikler açık olsun. Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
MİSYON : Okulumuz Yahya Kemal BEYATLI Ortaokulu T.C. Devletinin Anayasa ve yasalarına, bağlı olarak düzenlenmiş tüm Yönetmelik Yönerge Genelge vb. esaslara uygun olarak hareket eden, Atatürk İlke ve İnkılaplarına ve 1739 sayılı yasa ile belirtilen "MEB Genel amaçları ve Temel ilkelerine" bağlı olarak çalışan, Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip okuluna bağlılık duygusu gelişmiş laik, 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmış, yetenekli, bilgili, araştıran, sorgulayan, ayakları üzerinde duran, kendine güvenen bireyler yetiştiren MEB´e bağlı bir devlet okuludur.
BAŞARILAR : Okulumuz 2011-2012 Eğitim Öğretim Yılında SBS sonuçlarına göre Bornova birincisi, İzmir onikincisi olmuştur.

Öğretmen :76
Öğrenci :1170
Derslik :20
Çok Amaçlı Salon :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :980
Öğretim Şekli :İkili Öğretim
Saatler : Hafta İçi: 08:00 - 13:25 / 13:44 - 19:10
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz
Servis :
Ulaşım : Metro, otobüs ve minibüs ile
Yerleşim Yeri : Kazım Dirik Mahallesi 229/1 Sokak No:6 Bornova
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezinde
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :